Kontakt os pr. telefon +45 70 20 71 11 eller pr. E-mail

Profil

Jensendiesel ApS beskæftiger sig med salg af komplette enheder og reservedele til dieselindsprøjtning, tændingssystemer, sensorer og elektriske komponenter på personbiler, lastbiler, generatormotorer og traktorer.

Vi har været på markedet siden 1962 og har manifesteret vores position som en god samhandelspartner med styr på hele pipelinen fra tilbudsgivning til levering af de bestilte varer.

Det ligger i vores dna, at alle i værdikæden skal have en positiv oplevelse af en forretning og vort motto er: Win – Win – Win. Vi er af den opfattelse, at vi får mere ud af samarbejde end at søge nye kontakter hver dag, hvilket gælder både kunder og leverandører.

Firmaet består af en lille sammentømret organisation, der har service og åbenhjertighed som øverste mantra. Det er vores mål at udføre en kompetent service og give kunden en god oplevelse. Gennem samarbejde opbygger vi langvarige forretningsrelationer, der skaber værdi. For at kunne give den bedste service og fleksibilitet lægges der vægt på at have de rigtige værktøjer til rådighed, herunder IT og software.

Jensendiesel importerer og eksporterer varer til mange lande i hele verden og udbygger til stadighed sine gode relationer med kunder og leverandører.

Vi er situeret i den sydlige del af Danmark, helt nøjagtigt i Tørsbøl ved Gråsten. Omgivet af dejlig natur tæt ved den tyske grænse.